Events

Finalizat
Discuție despre evenimentele de importanță națională ce au avut loc în urmă cu trei decenii.
Finalizat
Masă rotundă consacrată Zilei Limbii Române. Invitați speciali: dr. hab. Inga Druță; dr. Viorica Raileanu; Iulia Belanciuc-Cimpoeș, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării; Lucia Cucu, Asociația Națională a Trainerilor Europeni din Moldova; Mihai Vîlcu, scriitor; Grigore Plămădeală, pictor ș.a.
Finalizat
În cadrul clubului „Vârsta de aur” se va discuta despre unul din cele mai puternice sentimente cu cea mai intensă trăire pe care o cunoaște omul.
Finalizat
În cadrul Programului estival „Provocarea verii 2022” Biblioteca „Hristo Botev” organizează o întâlnire cu scriitorul Nicolae Rusu. Se va pune în discuție activitatea literară a scriitorului.
Finalizat
Zilele Chișinăului la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” demarează cu lecția publică: „Turiștii despre Chișinău sovietic” prezentată de către dr. hab. Aliona Grati. Tema comunicării reprezintă imaginea Chișinăului rămasă ca urmare a vizitelor diferitor oameni și personalități prin urbea noastră în perioada sovietică, în mod special, în anii 60-70.
Finalizat
Scopul seminarului este de a familiariza utilizatorii cu cunoştinţe în domeniul Inteligenţei sociale, care ulterior vor putea fi aplicate în viața cotidiană.
Finalizat
Activitatea va fi moderată de Igor Fonari, doctor în filozofie, psiholog.
Finalizat
Vizionarea filmului „Mănâncă. Roagă-te. Iubește”. Pelicula este produsă de Columbia Pictures, SUA, în regia lui Ryan Murphy (2010), după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Elizabeth Gilbert.
Finalizat
Discuție tematică în baza lecturii poeziilor din capitolul „O furnică în bibliotecă”.
Finalizat
În cadrul activității copii vor avea posibilitatea să discute cu poeta despre creația sa literară, să recite împreună poezii și să-i adreseze întrebări.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu