Events

Urmeaza
Evenimentul va oferi copiilor prilejul de a-l cunoaște mai îndeaproape pe scriitorul Constantin Dragomir și de a dialoga în baza cărților sale.
Finalizat
Biblioteca „Transilvania” vă invită la o discuție pe marginea creației Raiei Rogac, filolog, jurnalist și redactor. Evenimentul se va desfășura în cadrul Serviciului „Lectură generoasă”.
Urmeaza
Scopul atelierului este de a familiariza utilizatorii cu noţiunea de Self-Management și constientizarea: autogestionarea sferei psiho-emoţionale; metode şi algoritme de gestionare a emoţiilor și tehnici de evaluare a nivelului controlului emoţional.
Urmeaza
В рамках клуба „Открытая книга” проводятся: лекции, дискуссии на различные темы.
Finalizat
În program vor derula cântece folclorice, urături, un scurt istoric al sărbătorii creștine Sfântul Vasile. Invitați speciali: naistul Vasile Iovu, academicianul Vasile Căpățână, cărturarul Vasile Malanețchi, cercetătărul Vasile Chiseliță, pictorul Vasile Didâc, lectorul Vasile Fotescu ș.a.
Finalizat
Ora de lectură în baza cărții „Mauș vrea să fugă de acasă” de Rouzanna Baghdasaryan va pune în discuție emoțiile și sentimentele copiilor, precum și cele ale adulților, faptul că suntem toți parte a unei familii, grija de alte persoane și sentimentul de apartenență.
Finalizat
Împreună cu Victoria Fonari, participanții vor descoperi în detalii cui i se potrivește și cine poate îmbrățișa meseria de scriitor.
Finalizat
Discuția tematică dedicată poetului Mihai Eminescu se va desfășura în cadrul clubului de lectură „Pe aripile poeziei”. Participanții clubului își vor deschide sufletul citind cele mai frumoase poeme din creația poetului, apoi vor dezvălui impactul poeziei asupra fiecăruia.
Finalizat
Встреча ветеранов сектора Ботаника по поводу итогов деятельности за 2022 год.
Finalizat
Discuție tematică axată pe romanul „Universul știe” de Erin Entrada Kelly. În cadrul ședinței clubului se va discuta despre o poveste iscusită cu protagoniști îndrăzneți, care la un moment dat se pierd în univers.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu