Events

Finalizat
Vă invităm la o întâlnire cu scriitorul Alexandru Popescu. Se va pune în discuție romanul inclus în Programul de lectură „Chișinăul citește” - „Montana”, care reprezintă debutul literar de succes al autorului.
Finalizat
Discuția se va axa pe rolul părinților și al familiilor în promovarea valorilor morale și sociale în școli și comunități, precum și construirea unei societăți bazate pe valori.
Finalizat
Dialog cu directorul Școlii Profesionale nr. 3, Dorin Brânză. Discuția este dedicată Zilei Internaționale a Familiei și se va axa pe legătura dintre educația profesională și consolidarea relațiilor de familie.
Discuţie cu Centrul START(CES) cu genericul: Noua ne pasa! Tuberculoza simptome.
Finalizat
De Ziua Internațională a Poeziei, Biblioteca de Arte organizează un recital de poezie care va fi însoțit de muzică vocală, interpretată de studenții de la Catedra de Management Artistic și Culturologie, AMTAP.
Eveniment aniversar dedicat celor 75 de ani de la nașterea scriitorului Nicolae Rusu - „... un prozator pentru care autenticitatea e sinonim cu actualitatea” (Iulian Ciocan).
Finalizat
La acest eveniment, desfășurat în parteneriat cu Uniunea Internațională a Oamenilor de Creație, vor participa oameni de creație: poeți, pictori, scriitori, critici literari ș.a.
Finalizat
Participantele vor învăța cum să scape de incertitudine și stima de sine scăzută, ulterior vor fi antrenate într-un atelier gastronomic consfințit prin tradiția sărbătorilor de iarnă.
Finalizat
Cursul de limbă engleză pentru utilizatori continuă cu tema: „Vârsta și calitățile fizice”. În cadrul lecției se vor utiliza imagini în baza cărora participanții vor alcătui propoziții și vor enumera calitățile fizice ale persoanelor prezente la lecție.
Finalizat
Lecție publică susținută de Cornelia Cozonac, Centrul de Investigații Jurnalistice portalul Anticorupție.md. Scopul activității este de a informa adolescenții privitor la fenomenul corupției.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu