Events

Urmeaza
Copiii vor confecționa cu multă dibăcie și fantezie decorațiuni de Paști din diverse materiale creative, care vor servi ca decor excelent pentru Sărbătorile Pascale.
Urmeaza
De șapte ani Biblioteca Municipală, desfășoară o săptămână dedicată creativității și inovației. Despre inovație și creativitate vom vorbi cu Lidia Kulikovski, dr. în științe pedagogice, directorul adjunct Cercetare și Inovare la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Evenimentul poate fi urmări live: https://www.facebook.com/biblioteca.centrala
Finalizat
Instruirile în domeniul roboticii şi programării continuă cu construirea roboțeilor lego.
Finalizat
Vizitarea expoziției virtuale constituie un bun prilej de a completa cunoștințele referitoare la opera scriitorului francez Charles-Pierre Baudelaire.
Finalizat
Serviciul „Siguranța pe internet” propune un curs de lecții despre eticheta online și siguranța în mediul virtual.
Finalizat
O călătorie virtuală prin cele mai monumentale locuri ale municipiului Chișinău cu conotație istorico-literară.
Finalizat
În cadrul serviciului „Robotica la bibliotecă”, participanții socializează, leagă noi prietenii și totodată capătă abilități în construirea roboțeilor.
Finalizat
Participanții vor afla informații utile și interesante despre istoria Bulevardului „Mircea cel Bătrân”.
Finalizat
Discuția tematică va prezenta elementele-componente referitoare la serviciile specializate de urgență: pompieri, poliția, ambulanța.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului „Făurașii”. Activitatea continuă cu confecționarea buburuzei din hârtie colorată.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu