Events

Expired
Serviciul „Connect Plus” propune utilizatorilor un curs de instruire în cadrul căruia vor putea face cunoștință cu funcțiile de bază a tabletei și telefonului mobil.
Expired
Vă invităm să studiați limba română alături de Alexei Axan, profesor cu experiență al Casei Limbii Române „Nichita Stănescu”.
Expired
В рамках услуги „Английский язык для начинающих” в библиотеке проводятся курсы для изучения грамматики и разговорной речи. Ведет занятия волонтер, преподаватель Вероника Олейник.
Expired
„Montana” este un roman despre războiul de pe Nistru, un roman-thriller, zguduitor, care te ține cu sufletul la gură. Un roman despre fragilitatea și demnitatea vieții, în Est.
Expired
Activitate dedicată Zilei Internaționale a Oamenilor în Etate, sărbătorită anual la 1 octombrie. Programul evenimentului include: poezii, texte, povestioare, eseuri, cântece etc.
Expired
Biblioteca „Transilvania” va invită la un dialog cu poetul, prozatorul, istoricul literar, eseistul și traducătorul Leo Butnaru pe marginea cărții „Ghicitori pentru micii cititori”. Autorul propune micului cititor ghicitori tematice, pentru momente pline de zâmbete și învățătură, însoțite de ilustrații cuceritoare. O carte frumoasă pentru cei mici.
Expired
Biblioteca „Transilvania” vă invită la o întâlnire de suflet cu Valeria Florea-Dascăl, scriitoare, prozatoare, jurnalistă, fostă realizatoare de emisiuni TV Moldova. În cadrul evenimentului vor fi lansate cărțile recent apărute: „Independența cu valiza la picior” și „Comorile neamului Untilă-Șatravca”.
Expired
În cadrul clubului de lectură „Tainele cărții” va avea loc lansarea cărții „Ale vieții cărări, așchii de timp” de autoarea Zinaida Ambroci.
Expired
În incinta Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi”, la 30 iunie, ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Clubului de lectură „Tainele cărții” cu genericul „Sânziene, cap de vară”. La ședință este invitată Raisa Osadcii, cercetător științific, etnolog.
Expired
Vă invităm la o întâlnire cu scriitorul Alexandru Popescu. Se va pune în discuție romanul inclus în Programul de lectură „Chișinăul citește” - „Montana”, care reprezintă debutul literar de succes al autorului.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu