Events

Urmeaza
În revista „Arbori și aripi” veți descoperi publicitatea cărților preferate, împărtășirea experiențolor de succes, care sunt direct proporționale cu lecturile de calitate, ceea ce înalță, oferă libertate, zbor continuu.
Urmeaza
Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu IPLT „Ginta Latină”. Invitat special: Ion Negrei, istoric, politician.
Finalizat
Întălnire cu scriitorul Vasile Romanciuc pe marginea cărții „De ce plânge clovnul?”. Activitatea este o modalitate perfectă de a cunoaște poeziile hazlii, dar pline de înţeles, îndemnându-i pe copii să citească pentru a creşte drepţi şi înţelepţi.
Finalizat
Evenimentul va avea loc la Biblioteca „Hristo Botev” cu prezența pictorului bulgar Mihail Peicov, a membrilor organizațiilor obștești, culturale și științifice bulgare din Republica Moldova.
Finalizat
În cadrul activității va avea loc un concurs pentru cel mai bun discurs ce va demonstra că profesia aleasă le va permite tinerilor să aibă o carieră de succes și este aleasă după criterii care pot să-i orienteze cu adevărat spre profesia ideală pentru sufletul lor.
Finalizat
Participanții vor aborda subiecte ce țin de emoțiile autumnale și care sunt concepute pentru a sensibiliza și a conștientiza puterea cuvintelor puse în versuri a celui mai frumos anotimp.
Scopul evenimentului este de a promova modele şi experienţe reuşite în obţinerea performanţelor de prestare a serviciilor, constituirea unei relaţii de parteneriat între bibliotecă și instituțiile de învățământ.
In desfasurare
В рамках услуги „Итальянский язык для начинающих” в библиотеке проводятся курсы для изучения грамматики и разговорной речи.
Finalizat
Vom stabili cu copiii care sunt regulile de conduită în societate și vom învăța normele de comportament civilizat în cadrul primei activități „Manierați și respectați”.
Finalizat
În incinta Filialei de Arte „Tudor Arghezi” va avea loc o întâlnire de suflet cu compozitorul Eugen Doga. Evenimentul este organizat în contextul anului 2022, declarat Anul Cultural Eugen Doga.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu