Events

Finalizat
Întălnirea cu scriitorul Titus Știrbu este o modalitate perfectă de a cunoaște poeziile pline de umor și haz ale poetului.
Finalizat
Dezbatere literară pe marginea romanului „Frunze de dor” scrisă de Ion Druță, scriitor, poet, dramaturg și istoric literar.
Urmeaza
Lansarea romanului scris în timpul pandemiei „Aglaia a Vădănii” de Emilia Plugaru. Un roman despre femeia de prin părțile noastre, despre curajul, demnitatea cu care înfruntă greutățile vieții, dar și despre frumusețea oamenilor de la sat.
Finalizat
În cadrul campaniei „Fii Deștept. Ia un card inteligent”, o avem în calitate de invitată pe interpreta și scriitoarea Tatiana Spînu, autoarea romanelor „Parfumul scrisorii tale”, „Suflete arse” și „O ultimă scrisoare”.
Finalizat
Vom stabili cu copiii care sunt regulile de conduită în societate și vom învăța normele de comportament civilizat în cadrul primei activități „Manierați și respectați”.
Finalizat
În incinta Filialei de Arte „Tudor Arghezi” va avea loc o întâlnire de suflet cu compozitorul Eugen Doga. Evenimentul este organizat în contextul anului 2022, declarat Anul Cultural Eugen Doga.
Finalizat
Activitatea se înscrie în proiectul internațional „Cartea - clipe cu sCLIPici”, axat pe colaborarea dinte instituțiile de învățământ și instituțiile culturale din țară și de peste hotare.
Finalizat
„Antologia Bucuria cuvintelor”, cuprinde creații lirice, povestiri și scrieri cu conținut evocator, toate ilustrând dragostea românului pentru înțelegere între oameni și solidaritate.
Finalizat
Лента „Из Африки” вышла на экраны в 1985 году. Биографическая история писательницы датчанки Карен Бликсен, рассказанная ей самой.
Finalizat
Экранизация литературного шедевра Эмиля Золя „Тереза Ракен” создана в 2013 году. Эта костюмированная драма погружает зрителя в мрачную, криминальную историю со жгучей страстью и хладнокровным убийством.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu