Events

Finalizat
Povestioarele din cartea „Întâmplări cu tâlc” de Cristina Bujor , prin diferite situații trăite de cățelul Tărcuș, pisoiul Zorba și alte personaje, învață copiii să fie toleranți, binevoitori, curajoși, prieteni fideli, să fie atenți unul față de altul și cei din jur, să-și corecteze greșelile la timp, să-și gestioneze emoțiile ș.a.
Vă invităm la întâlnirea cu scriitoarea Cristina Bujor să punem în discuție cartea „Întâmplări cu tâlc: 3. Despre responsabilitate. 4. Despre iubire”, inclusă în programul de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XX-a.
Finalizat
În cadrul atelierului de lectură vom intra în lumea basmelor lecturând și discutând basmul popular ucrainean „Vulpișoara, Motanul, Ursul, Lupul și Mistrețul”, în susținerea copiilor ucraineni, care ne învață că pentru a evita pericolul trebuie să fim isteți și îndrăzneți.
Biblioteca Centrală a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” Vă invită la întâlnirea cu scriitoarea Cristina Bujor, să discutăm și să tălmăcim mesajul cărții ,,Întâmplări cu tâlc”, volum inclus în programul de lectură Chișinăul citește, ediția a XX-a.
Finalizat
Cartea „Întâmplări cu tâlc” de Cristina Bujor tratează lumea emoțiilor, relațiilor dintre animale, oameni și natură, prin diverse situații trăite de motanul Zorba și cățelul Tărcuș și alte personaje, oferind copiilor lecții prețioase de viață.
Finalizat
În cadrul evenimentului se va pune în discuție cartea scriitoarei „Întâmplări cu tâlc”, inclusă în Programul de lectură „Chișinăul citește 2023” pentru categoria de vârstă „Copii”.
Finalizat
În ajunul sărbătorii creștine de Paști, Biblioteca de Arte organizează o întâlnire a beneficiarilor din cadrul Serviciului Social „Asistență personală” DGPDC, moderator Daniela Martin.
„Cine, cine a venit” de Claudia Partole , o carte frumoasă pentru cei mici. Autoarea propune micului cititor poeme inedite și jucăușe, însoțite de o ilustrație cuceritoare.
Finalizat
Copiii vor cunoaște cum să se asigure, că diferențele dintre ei nu creează prejudecăți sau teamă, astfel încât să învețe din cea mai fragedă vârstă să abordeze diferențele ca niște oportunități și ca o parte frumoasă a vieții
Finalizat
Micii cititori vor urmări experiențele prin care trec eroii și, astfel, vor învăța toleranța, bunăvoința, curajul, fidelitatea, integrându-se mai ușor în comunitate.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu