Events

Finalizat
Întălnirea cu scriitorul Titus Știrbu este o modalitate perfectă de a cunoaște poeziile pline de umor și haz ale poetului.
Finalizat
Vom stabili cu copiii care sunt regulile de conduită în societate și vom învăța normele de comportament civilizat în cadrul primei activități „Manierați și respectați”.
Finalizat
În incinta Filialei de Arte „Tudor Arghezi” va avea loc o întâlnire de suflet cu compozitorul Eugen Doga. Evenimentul este organizat în contextul anului 2022, declarat Anul Cultural Eugen Doga.
Finalizat
Activitatea se înscrie în proiectul internațional „Cartea - clipe cu sCLIPici”, axat pe colaborarea dinte instituțiile de învățământ și instituțiile culturale din țară și de peste hotare.
Finalizat
Întâlnirea cu scriitoarea Lucreția Bârlădeanu va oferi posibilitatea participanților să-l cunoască pe Mimi, „motănașul din flori”, și să descopere o carte viu-colorată, în care personajele principale sunt necuvântătoarele ce vin să ne dea o lecție de empatie, omenie și armonie.
Finalizat
În cadrul Programului estival „Provocarea verii 2022” Biblioteca „Hristo Botev” organizează o întâlnire cu scriitorul Nicolae Rusu. Se va pune în discuție activitatea literară a scriitorului.
Finalizat
Întâlnirea cu scriitoarea Victoria Fonari va avea loc în cadrul Programului estival „Provocarea Verii 2022”. Copiii vor face cunoștință cu scriitoarea, cu cartea „Jurnalul micului călător din Chișinău”, vor lectura și teatraliza secvențe din carte.
Finalizat
Discuție tematică în baza lecturii poeziilor din capitolul „O furnică în bibliotecă”.
Finalizat
Activitatea se va desfășura în incinta bibliotecii cu participarea scriitoarei Claudia Partole care se va întâlni cu elevii LT „Elena Alistar”.
Finalizat
Întâlnirea cu scriitorul Constantin Dragomir va oferi copiilor prilejul de a cunoaște mai îndeaproape scriitorul și de a dialoga în baza cărților sale.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu