Events

Finalizat
Start programului estival Provocarea verii 2022. Dorești să participi la o vânătoare de comori la bibliotecă, să fii bibliotecar timp de o oră sau să scrii despre Biblioteca ta de vis!? Vino și vei redescoperi Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” la cei 145 de ani de la fondare.
Finalizat
Prezentări de publicații, ediții bibliofile, realizate de Asociația Culturală ”Regal d’Art” din România. La eveniment vor participa copiii Centrului Orășănesc al Tinerilor Naturaliști.
Finalizat
Echipa CA Eminescu invită doritorii de a participa la un atelier de creație cu tematica sărbătorilor de iarnă, condus de voluntarele bibliotecii Tatiana Filipski și Inga Mațcan-Lîsenco, lectori ai UTM.
Finalizat
Invităm doritorii la o lecție publică dedicată acestei mari sărbători, moderată de Ștefan Sofronovici, specialist CA Eminescu și invitata specială Veronica Pârlea-Conovali, scriitoare, magistru în istorie.
Finalizat
Atelier în tehnica acuarelei organizat de studenții Facultății „Urbanism și Arhitectură”, UTM.
Finalizat
Activitatea are drept scop informarea tinerilor despre importanța păstrarii pe planeta Pământ a unui mediu nepoluat, curat și neprimejdios pentru viață.
Finalizat
Lucrarea „Povești cu Barbălungă” va fi citită fragmentar în cadrul orei de lectură. Activitatea se va axa pe înțelegere, analiză și interpretarea creativă.
Finalizat
În dialog cu poetul, prozatorul, publicistul şi traducătorul Ion Anton: despre romanul său „Iesirea din uitare”.
Finalizat
De Ziua Mondială a Sănătății, despre cum să duci un mod sănătos de viață, scriitorul și medicul Ion Cuzuioc vă invită la un dialog cu multe sfaturi povățuitoare. Evenimentul va fi transmis live, pe pagina de Facebook a filialei CA Eminescu.
Finalizat
Invităm doritorii la lansarea unei antologii de creații literare cu parfum de copilărie, cu recunoștință și dor de MAMA.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu