Events

Finalizat
Serviciul „Ecolectura”, Atelier literar dedicat cercetării doctorale „Poietica romanului „Iubirile de tip pantof. Iubirile de tip umbrelă” de Matei Vișniec sau cum faci dintr-un „pantof” o „umbrelă”?”.
Finalizat
Ghidați de echipa de bibliotecari și voluntari micuții vor învăța să-și expună emoțiile prin artă, lectură și creație, participând la: Ateliere de pictură și desen; Oră de lectură „Lectură fără frontiere”; Facepainting ; Activități distractive; Surprize dulci.
Finalizat
Echipa CA Eminescu împreună cu studenții facultății de Arhitectură și Urbanism, organizează un workshop dedicat Zilei Bibliotecarului.
Finalizat
Atelierul de creație „Crearea unui buchet de lalele” face parte din cadrul serviciului „Micii Genii”.
Finalizat
Atelierul de creație din cadrul serviciului „Fantezie” se va axa pe învățarea nodului Zigzag.
Finalizat
Tema de discuție: „Promovarea unui stil de viață sănătos și sigur”. Subiectele discutate cuprind preocupări ce țin de alimentația corectă, igiena corpului și a vestimentației, a habitatului, protecția de boli și diferite pericole etc.
Finalizat
MasterClass-ul este bazat pe crearea unui semn de carte, confecționat cu elemente originale utilizând hârtia colorată, cleiul, foarfeca. Prin realizarea semnelor de carte, copiii își vor dezvolta simțul practic, estetic și potențialul creativ.
Finalizat
Activitatea face parte din cadrul proiectului „Educația ecologică” și propune participanților să sorteze hainele pe care nu le mai poartă și să le dea o nouă viață.
Finalizat
În cadrul serviciului „Fantezie” va avea loc un atelier de creație cu scopul de a confecționa „Un mărțișor de pace pentru fiecare”, cu ocazia venirii primăverii, când se marchează sărbătoarea Mărțișorului – simbolul alb-roșu al schimbării și renașterii.
Finalizat
Nadejda Boșcaneanu, profesoară la Colegiul Național de Comerț al ASEM, va organiza un atelier cu genericul „Educația financiară”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu