Events

Finalizat
Eveniment organizat cu prilejul Zilei Naționale a Actorului. Invitații speciali ai evenimentului sunt personalități teatrale notorii precum Paulina Zavtoni, Constantin Haret, Artiști ai Poporului, actori de la teatrele „Satiricus” și Ginta Latină.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Poveștile lui Ion Creangă au o putere de expresie deosebită, sinceritatea și umorul fac din opera lui una dintre cele mai însemnate opere ale literaturii române.
Finalizat
Protagonista evenimentului va fi Gabriela Lungu, actriță, regizor și director al Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”, care ne va introduce în miracolul teatrului de păpuși ce copleșește publicul de toate vârstele în toate timpurile.
Finalizat
Participanţii vor viziona filmul "Pur și simplu dragoste" și vor medita asupra ce reprezintă soarta, dragostea, fericirea și enigma sărbătorii de Crăciun.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Spectacolul face parte din proiectul „Să-reauzim povestea” și aduce în vizor un băiețel care dă dovadă de un caracter puternic și generos.
Finalizat
Participanții vor viziona și discuta despre soarta, dragostea, fericirea și căile ce duc spre o viaţă împlinită.
Finalizat
Studioul de dans KWANTIS familiarizează copiii cu bazele dansului modern, clasic şi popular.
Finalizat
Lansarea de carte „Dramaturgia națională din anii ′90 în (con)textul postmodernismului”, autor Dorina Khalil-Butucioc, reprezintă un studiu de reflecție asupra conceptului de teorie teatrală, condiționat de lipsa unui mod decis și clar de relaționare a pieselor teatrale cu fenomenul postmodernismului.
Finalizat
În dialog cu Gabriela Lungu, directorul Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”,maestru în artă : despre scenă, actori și educația teatrală.
Finalizat
O întâlnire interesantă cu Ala Menșicov, Maestru în Artă, actriță la Teatrul Național „Eugene Ionesco”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu