Zilele Bibliotecii de Arte Tudor Arghezi

Dragi prieteni ai bibliotecii!

Zilele Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi” reprezintă și în acest an un prilej de a ne întâlni cu cartea, informația, animația culturală, dar și noi între noi, oamenii din biblioteci și comunitate.

Vă propunem, așadar, două zile, 25 și 26 mai, în care să ne bucurăm împreună, prin intermediul activităților pregătite special pentru dumneavoastră, mici și mari.

„Anul acesta se împlinesc 59 de ani de la înființarea bibliotecii publice Nr. 22, devenită între timp bibliotecă specializată. Ziua de 1 noiembrie 2022, este ziua ei de nume!

În ziua de 10 mai a anului 2010, Biblioteca de arte primea numele marelui scriitor român Tudor Arghezi. De atunci, în fiecare an, această dată este un prilej de sărbătoare pentru noi, cei care dăm viață acestei instituții, dar și pentru dumneavoastră, prietenii ei.

Așadar: servicii de reziliență, animație pentru copii, programe de lectură, expoziții, saloane de muzică și poezie, acestea și multe altele fac parte din programul, la care vă invităm să luați parte împreună cu noi.

Adresa noastră: str. Grădinilor, 21, tel.: 022 27 45 75.

Leave a Comment

Detaliile Evenimentului