Cuvintele care mă cheamă

În cooperare cu LT „Miguel de Cervantes Saavedra”, în incinta Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi”, va avea loc întâlnirea cu Arcadie Suceveanu, poet, eseist şi ziarist român basarabean.

Evenimentul cultural este organizat în contextul aniversării de 70 de ani a invitatului. Dialogul direct va cuprinde o evoluare literară a elevilor LT „Miguiel de Cervantes Saavedra” prin improvizarea unor mici fragmente artistice, preluate din conținutul versurilor poetului, prin recitaluri și muzică, prin compoziții de desen, prin întrebări și răspunsuri pregătite pentru Arcadie Suceveanu. De asemenea, invitatul de onoare a răspuns cu multe emoții, că este bine pregătit și are ce le spune copiilor.

Întâlnirea organizată de Bibliotecă va avea loc în sala de manifestații de la nivelul doi, cu începere la ora 12:30. Așteptăm cu drag toți doritorii pentru ca împreună cu Dvs. să împărtășim din emoțiile întâlnirii.

Adresa noastră: str. Grădinilor, 21, tel. 022 27 45 75. Găsiți-ne și pe pagina de facebook a bibliotecii la adresa: https://www.facebook.com/gradinilor21/, la secțiunea „evenimente”.

Detaliile Evenimentului